— Розгорнути навігацію і новини —

Новини

Новаторські рішення з енергозбереження

Новаторські рішення з енергозбереження

Компанія SKAALA зробила прорив в області енергозбереження вікон і дверей і може повноправно вважатися «першовідкривачем» в цій галузі. Колекції вікон та дверей з дерева з самими енергоефективними рішеннями дозволяє досягти значної економії енергії на опалення Вашого будинку. Це дуже відчутно, тому що витрата енергії на вікна та двері становить третю частину всього споживання енергії будівлею.

Одне з таких рішень, що забезпечують максимальну стійкість до конденсації, довговічність та енергоефективність - це установка нового ущільнювача Super Spacer (так званої дистанційної "теплої" рамки- роздільник між склом) замість "холодного" алюмінієвого. Цей ущільнювач з полімерної піни утримує вологу зовні, а аргон- всередині, практично виключаючи проникність.

Провідна здатність Super Spacer в 1500 разів нижче, ніж у алюмінію, що значно знижує тепловтрати. А це, в свою чергу, зменшує конденсацію до 70%. Склопакети з енергозберігаючим склом, в яких використовується Super Spacer, можуть скоротити тепловтрати до 94% в порівнянні з такими ж вікнами з алюмінієвою рамкою. Ця технологія довела свою ефективність в різноманітних кліматичних умовах, підвищила експлуатаційні характеристики і енергоефективність склопакетів по всьому світу і була успішно впроваджена у виробництві склопакетів компанією Skaala. Познайомитися з іншими досягненнями компанії можна тут.

Дата: 01.10.2019