— Розгорнути навігацію і новини —

Новини

Дерев'яні вікна Skaala - енергоефективність по-європейськи!

Дерев'яні вікна Skaala - енергоефективність по-європейськи!

Зі збільшенням тарифів на тепло, все більше з нас замислюються про енергоефективність свого житла. А багато українців вже давно зрозуміли - якщо грамотно утеплити свої оселі, то вдасться істотно заощадити на комуналці, а витрачені кошти окупляться вже через кілька років. А якщо говорити в межах країни, то енергоефективність - це економія ресурсів, а також не варто забувати про екологію - зменшення витрат на електроенергію кожного будинку - це обмеження викиду парникових газів в атмосферу.

Отже, давайте розберемося - куди ж іде тепло на прикладі традиційного будинку?

За статистикою до 15% тепла йде через підлогу на грунті, приблизно по 20% через стіни і дах, а левова частка тепла з нашого будинку йде саме через вікна - близько 40%!

Отже, для того щоб утримати в будинку до 40% тепла, потрібно просто замінити вікна на енергоефективні.

Вікна Skaala - ідеальне рішення задачі утримання тепла в будинку. Свою популярність Skaala заслужено отримала за рахунок високої якості своєї продукції, її енергоефективності, економічності і продуманої, системної програми обслуговування.

При своїй технологічності і складності, вікна Skaala неймовірно легкі і зручні в експлуатації. Установка дерев'яних вікон - це раціональне рішення, з огляду на кліматичні умови України, високі показники енергозбереження цих вікон, їх надійність, простоту і невибагливість в обслуговуванні.

Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook , щоб завжди залишатися в курсі останніх новин!

Дата: 06.02.2019