— Розгорнути навігацію і новини —

Новини

Рекуператор Skaala Alfa Clean

Рекуператор Skaala Alfa Clean

Компанія Скаала багато років виготовляє високоякісні столярні вироби, постійно вдосконалює продукцію, впроваджуючи інновації. Одним з таких унікальних винаходів є рекуператор Skaala Alfa Clean. Він отримав перемогу в номінації «Інновації в будівництві» на одній з найавторитетніших будівельних виставок в Хельсінкі, що пройшла в 2016 році.

Що таке рекуператор і в чому його унікальність?

Всі ми колись стикалися з такими проблемами як протяги, конденсат, запах та інше. Таке буває при неправильно налаштованій витяжці, тому що вхідні потоки повітря нерівномірно розходяться по будівлі. Це все значно впливає на наше комфортне перебування в приміщенні.

Рекуператор Skaala Alfa Clean вирішить всі ці проблеми і зробить Ваше життя значно комфортнішим. Це вбудований в віконну коробку повітряний пристрій з нагнітання повітря та фільтрами, що має панель управління. Що цікаво, нагрівання приточного холодного повітря відбувається за рахунок температури повітря, що виводиться назовні. Це приносить значну енергоефективність – зимовий холодний потік повітря нагрівається, а влітку зберігається прохолода. Об’єм повітря, що заходить через рекуператор становить 8 літрів за секунду, а конденсат, що утворюється, виходить назовні.

Одного такого приладу буде достатньо для вентиляції приміщення від 20 до 25 м². Якщо рекуператори встановлені по всьому будинку, то вони становлять одну цілу систему, що контролюється вимикачем, підключеним до мережі 24В. Керувати такою системою можна не тільки за допомогою централізованої панелі управління, а також і дистанційно через ноутбук, планшет або смартфон.    

 

Дата: 21.02.2020