— Розгорнути навігацію і новини —

Новини

Вікна мають значення

Вікна мають значення

В наш час на ринку віконних конструкцій ви знайдете безліч варіантів для вашої оселі, різноманітні форми та матеріали, нескінченний вибір кольорів та конструкцій.

Хочемо представити вам краще рішення для вашої оселі – дерево-алюмінієві вікна SKAALA виробництва Фінляндії. Саме поєднання цих матеріалів (дерева та алюмінію) дозволяє досягти ідеального балансу надійності та якості. Дерев’яні всередині,  а зовні захищені легким та міцним алюмінієм – ось як мають виглядати сучасні вікна.

Така конструкція вікон є найбільш довговічною, а можливість пофарбувати їх в будь-який колір за шкалою RAL, включаючи фарбування алюмінію під дерево, дає можливість втілювати нескінченну кількість дизайнерських рішень. 

Окрім цього, дерево-алюмінієві вікна Скаала мають високу енергоефективність, яка підтверджена міжнародними сертифікатами. Вікна Скаала екологічні, виготовляються на єдиному заводі у Фінляндії, довговічні та прості у використанні.

Встановивши енергоефективні вікна Skaala, ви інвестуєте у майбутнє!

На українському ринку продукцію заводу Skaala офіційно представляє компанія МКМ ГРУП. Для вашої зручності наші спеціалісти самостійно роблять всі заміри на об’єктах, проводять розрахунок вартості, допомагають у виборі фурнітури.  Встановлення вікон та розсувних систем Скаала здійснюється тільки нашими сертифікованими спеціалістами.

Дізнавайтесь більше про дерев’яні вікна та розсувні системи Скаала

Дата: 06.05.2021